Kråkstad ILs medlemmer Teorikurs VTG kl. 18.30-21.30

Påmelding på hjemmesidene i tidsrommet tor 1. februar - man 26. februar

Informasjon:

Påmelding her
Spesial tilbud til medlemmer:

Påmelding her
Vi har ca 400 medlemmer i Ski GK – Klubben er dugnadsdrevet med kun en lønnet person og det er banemesteren.
Ski GK har i dag tilbud til spillere i alle aldre, våre eldste aktive er over 80 år !
Hovedtyngden av våre spillere er voksne, men vi har også ei juniorgruppe som har aktivitet. Damene er også godt representert , men vi ønsker selvfølgelig flere.
Det er roligere i KIL i sommermånedene , utenom ballspillene som går noe lengre enn andre aktiveter.
Vi kan gi et tilbud til spill utover i ferie sesong for de barn og foreldre som ønsker dette.
Golf er velegnet til de fleste og er ikke kondisjonskrevende slik andre sporter kan være og noen faller utenfor i idretten , dessverre.
Flere av våre medlemmer har medlemskap også i KIL , og det er flott. Det er mange voksne som kan benytte seg av vårt tilbud.
Vi ønsker å gi KILs medlemmer et ekstra billig VTG kurs –Vanlige priser er : kr 800,- for voksne og kr 600,- for barn.
Kils medlemmer vil få kr 500,- for Voksne og 300,- for Barn.
Avgiften vil bli trukket fra ved års medlemskap i Ski GK.

Kursavgiften inkluderer følgende:
-nødvendig kursmateriell
-en runde på banen etter gjennomført kurs
-kursavgiften gis i sin helhet som rabatt ved innmelding (medlemskap med fulle medlems- og spillerettigheter) i klubben innen en uke etter gjennomført kurs
- ved utlevering av medlemskortet inkluderes ti bøtter med rangeballer.

Kurs sted: Kråkstad IL Klubbuset ved Idrettsplassen
Kursavgift:
-voksen kr. 500,-
-junior/sponsor kr. 300,-
Kursavgiften betales ved oppmøte første dag
Ski Golfklubb tilbyr også neste-steg-kurs etter gjennomført VTG-kurs.  &