Herrer

Herregolfen 2016

Herregruppen har gleden av å invitere alle herregolfere med venner til sesongens dyst på vår flotte, nye bane!
Vi spiller fortsatt hver tirsdag, og første turnering var 19. april

Spilleformen er singel brutto slag, stableford og Eclectic. Vi spiller annen hver tirsdag front og back
Spillere med handicap 54 spiller på hcp 36.
Det er premiering hver tirsdag for beste brutto og 3 beste stableford.
Innlagt i denne konkurransen er nærmest hullet på varierende hull pr. runde

Vi har allerede berammet finalen til lørdag 1. oktober med sesong avsluttningsfest på kvelden.
Vi kårer Årets herregolfer brutto og stableford. Alle deltaker på herregolfen vil motta ivitasjon til finalerunden.

Årets herregolfer blir den som har best stableford score etter 5 runder front + 5 runder back + Finalerunde
Alle rundene teller på Eclecticen, inkudert finalerunden.
Eclecticen premieres Beste front 9, Best bak 9 og beste 18 (brutto)

Herregolfen er åpen for alle, og vi utfordrer klubbens egne herrespillere til å ta med seg en venn fra en annen klubb, til vår uhøytidelige turnering!
Påmelding i Golfbox og som vanlig bruker vi Gobex terminalen til registrering av score og oppmøte!