Belka Golf Nordic Open 2018

Publisert: 22. mai 2018  av Bodil Helgestad  |  Nyhetsarkiv

ble spilt på Ski Golfklubb 27.05.2018. Vinneren er fra Ski GK! - og 1.premien er en ukes opphold i Belek!

Turneringen ble spilt netto slag 18 hull i èn klasse. 1. premien var til beste netto score.

Og vinneren var Ski Golfklubbs egen Owe Stangeland! Vi gratulerer!

Owe vant 1. premien, som er en uke gratis opphold på Sueno Hotel Golf i Belek, Tyrkia. All inclusive! Owe blir hentet på flyplassen i Antalya og kjørt til hotelletlbake igjen for hjemreisen. Premien  inkluderer fire runder golf på hotellets baner som består av 2 stk 18 hulls baner. Samt plass i superfinalen som spilles mellom vinnerne på alle Belka Golf Nordic Open turneringene som blir arrangert i 2018.

Premien gjelder uken 03/11-10/11-2018. Dette er samme uken Turkish Airlines Open spilles i Belek, der spiller proffene og det vil bli mulighet for å være tilskuer.
OBS!! *Flybillett må kjøpes av den enkelte vinner selv