Bjørn er tilbake

Publisert: 1. februar 2017  av Svanhild Kjærvik  |  Nyhetsarkiv

Vi er glade for at Bjørn Falch, vår pro fram til og med 2006, igjen har inngått pro-avtale med klubben. Bjørn har sagt seg villig å tilby treninger både for barn/junior og voksne i 2017. Detaljer om tidspunkt, påmelding osv. kommer vi tilbake til litt nærmere sesongstart. Les her en kort introduksjon for de som ikke kjenner han, og litt om hva han tenker å tilby.

Hei alle sammen
For dere som ikke kjenner meg var jeg pro på Ski golfklubb fra 2000 til og med sesongen 2006. Jeg begynte å jobbe som pro på Drøbak GK i 1992 og var ferdig utdannet golfpro gjennom PGA i 1999.  Jeg har hatt pause fra golfbransjen siden, men nå har jeg tenkt å prøve å hjelpe medlemmene på Ski golfklubb til å bli bedre golfspillere.
I første omgang tenker jeg å være tilgjengelig tirsdag og onsdag.
Jeg satser da både dametrening og herretrening på onsdager hvor fokuset ligger på fundamentale ting, og at vi skal forstå hva vi driver med når vi slår ballen. Det kommer også til å bli satt opp spesialkurs som f eks chipping, putting osv.
Juniortrening satser vi på å kjøre tirsdager. Alt etter ferdighetsnivå vil jeg prøve å hjelpe juniorene til å forstå hva golf handler om og gi dem et godt grunnlag til å trene selv.
Det er også mulig å få gjort enkle køllereparasjoner og har dere spørsmål om utstyr eller andre ting så spør i vei.
Jeg kan treffes på mobil 47385346 eller mail bjfalch@gmail.com.