Ski GK søker mannlige og kvinnelige klubbverter

Publisert: 21. mars 2017  av Sissel Carlsen  |  Nyhetsarkiv

Vi ønsker kontakt med deg som ønsker å være klubbvert noen ganger i løpet av sesongen!

Vi er i gang med å planlegge sesongens åpningstider for klubbhus og kafé. For å kunne møte våre medlemmer og gjester med åpent klubbhus og kafé hver dag gjennom sesongen, er vi i tillegg til innleid sommerhjelp, avhengige av dugnadshjelp fra våre medlemmer, så;

Vi ønsker kontakt med deg som kan tenke deg i være klubbvert noen ganger i løpet av sesongen. Å være klubbvert betyr å ta imot og veilede medlemmer og gjester, svare på eller videreformidle spørsmål, selge kaffe og forfriskninger, ta imot betaling for greenfee. I tillegg forefallende arbeid for å holde orden inne og ute. Det kan for eksempel være å vanne blomstene og å klippe litt rundt klubbhuset.

Det er flott om du kan ta en fast vakt i uken, men vi ønsker også kontakt med deg som kan tenke deg å bidra selv om du ikke vil binde deg til en fast dag i uken.

Er du klar for en slik oppgave eller ønsker å høre litt mer om hva dette innebærer, kan du ta kontakt med Åse Forsmo på epost aase.forsmo@gmail .com eller telefon 909 36 408.