Senior

Avslutning seniorsesongen på Langhuset

Publisert: 4. oktober 2017  av Sissel Carlsen  |  Nyhetsarkiv

Minner om avslutning sommersesongen for seniorer på Langhuset, mandag 9. oktober kl 18:30, med premiering og info om vinterspill. Påmelding i Golfbox! Husk også påmelding til innegolf på Haug.

Velkommen til avslutning seniorsesongenpå Langhuset, med premieutdeling, informasjon om vintersesongen inne på Haug samt informasjon om NSG aktivitetene fra sesongen.

Ski Golfklubb Seniorgruppe inviterer også til ny sesong med simulatorgolf på Haug golfsenter.

Påmelding skjer i Golfbox frem til 15.10.2017 kl 18:00, med første spilledag torsdag 19. oktober. Det er plass til 20 spillere hver torsdag Formiddag og det samme for Kveldsspill (sjelden så mange her). Er det fullt på formiddagen er det full anledning til å melde seg på kveldsspill.

Ved oppstart blir det levert en liste over påmeldte fra Golfbox til Haug - før det kan gjøres påmelding for spill første torsdag direkte til Haug golfsenter. Direkte påmelding kan foretas først etter kl 12:00, mandag 16. oktober.

Senere direkte påmelding til Haug innen hver tirsdag kl 12:00 spilleuken. Haug tlf: 64 94 25 25.
Forhåndspåmelding til flere uker kan gjøres på Haug.

Startkontingent for hele vintersesongen, kr 250,- betales til: "Ski golfklubb Senior" konto nr 1100.43.76171

NB! Simulatorleie kommer i tillegg og betales til Haug golfsenter etter hver runde. Leien fordeles på hver enkelt og koster ca kr 250,- pr gang.