Eksklusivt og eksotisk besøk på Ski Golfklubb

Publisert: 2. november 2018  av Bodil Helgestad  |  Nyhetsarkiv

Norge har besøk av en delegasjon på ca 20 personer fra Vietnam som skal ha møter på ulike nivå i regjeringsapparatet, blant annet med utenriksminister Ine Eriksen Søreide .

Noen i delegasjonen er ivrige golfspillere og de ønsket å benytte fritiden til å spille golf. Med bistand fra ansatte på Grand Hotel fant de frem til den eneste åpne golfbanen i Oslo området, Ski Golfklubb. Torsdag 1. november kom 3 vietnamesere i taxi fra Oslo til Smerta. De leide bil og køller og spilte 18 hull og tok så taxi tilbake til Oslo og Grand. Før de forlot Smerta booket de starttid for frdag 2. november.

Fredag ca kl 10.00 kom på nytt taxi fra Oslo nå med 4 vietnamesere. De leide bil og køller og spilte 18 regnfulle hull. Etter 9 hull tok de lunsj pause stelt istand av vår kjære Jolanta som også kommuniserte godt med gjestene fordi en i gruppen snakket russisk.

Takk til gjestene for det hyggelige besøket, takk til Grand Hotell som hjalp til med å finne frem til Ski Golfklubb og takk til Jolanta for godt vertsskap.
Vik