• Ski Golfklubb

Service på greenene

Av: Ulf Grefsgård  |  Publisert: 16. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Banekomiteen informerer.

Banekomiteen har behov for å informere om problemer vi har med greenmatter som siger slik at enkelte av hullkoppene begynner å bli for små.

Opprinnelige skulle Unisport ha utført service på greenene i 2019. Pga. av covid ble ikke dette gjennomført. Ny befaring ble foretatt i februar i år, hvor det ble gjort avtale om utbedring før sommeren.

Dessverre har ikke Unisport og ny samarbeidspartner, Chrisco Golf, klart å holde avtalen, noe vi beklager sterkt.

Vi jobber aktivt med å finne nytt tidspunkt, og håper at arbeidet kan sluttføres før året er omme.