Damer

Forside Damer

Hei alle sammen og velkommen til en ny sesong 2017.

12 av oss + 8 herrer hadde en fantastisk start på 2017-sesongen i El Rompido helt sør i Spania fra 28. mars til 4. april. Vi var 20 stykker som spilte totalt 5 runder på de to banene som tilhører området. Håper dette blir en årlig tur i slutten av mars/begynnelsen av april. Håper enda flere melder seg på i neste år. Det er allerede lagt planer om en ny tur.

Tirsdag, 18. april starter vi sesongen med en myk start som vanlig med Texas Scramble.

Etter det må vi vente i 2 uker da klubben arrangerer NSG-turnering med forhåpentlig vis så mange spillere som mulig slik at vi kan ha 2 starttider 25. april – kl. 9 og kl. 14.

Etter det blir det turnering hver tirsdag kl. 18 – rett etter herrene – til vi kommer langt ut på høsten. Vi skal også stille 1 rent damelag med matchspill. Ennå vet vi ikke hvem vi skal møte, men info kommer etter hvert.

Det vil bli utarbeidet et program for damegruppen i løpet av april, som så blir lagt ut på hjemmesiden og skrevet ut noen eks. som vil ligge i shopen.

Da gleder jeg meg til å sette i gang, og jeg ønsker dere alle en flott golfsesong!

Hilsen Tove-mor