Siste innspurt i medlemslotteriet

søn 19. november
Det er fortsatt muligheter til å kjøpe lodd i våre medlemslotteri, og trekning er rett før jul. Premiene er gitt av Bent Stiansen - en 7-retters middag m/vinmeny for 2 eller en 10-retters middag m/vinmeny for 2 på Statholdergården i Oslo. Prisen er kr 100 pr. lodd. Vennligst betal til konto nr 1100.43.72974 eller pengene kan VIPPSes til konto 1100.43.86616, eller bruk Vipps til å søke opp Ski Golfklubb. Dere vil tildeles vilkårlige nummer i loddbøkene. Vennligst merk betalingen med 10-retters eller 7-retters. Med vennlig hilsen Styret

Vinterserie på Follo Golfsenter

tor 19. oktober
Follo Golfsenter inviterer i samarbeid med Alf Henrik Hansen til vinterserie på simulator. Se vedlegget.

G-MAX gir rabatt til Ski Golfklubbs medlemmer

søn 1. oktober
G-MAX gir rabatt til Ski Golfklubbs medlemmerHusk at alle medlemmer i Ski Golfklubb får 20% rabatt på golfutstyr og 15% rabatt på alle andre varer i butikken med unntak av våpen og ammunisjon. For å få rabatt må du vise G-MAX appen på din mobiltelefon eller medlemskortet i Ski Golfklubb. Ønsker du å laste ned appen og ikke har gjort det ennå, kan du gå inn på http://portal.oculosdialog.com/gsport/mreg/club/?clubid=A3FDF99B-C888-45F7-A5B8-2A5C1D47970D og fylle ut registreringsskjemaet. Om du ikke får det til kan du få hjelp i butikken. Ski Golfklubb får «kickback» på all omsetning registrert på våre medlemmer så gjør G-MAX til din foretrukne sportsbutikk i Ski, få rabatt og støtt Ski Golfklubb.

Vinterspillerett

ons 27. september
Forleng golfsesongen. Ski Golfklubb tilbyr ubegrenset spill for kun kr 1200 i perioden 15.10.17 – 15.03.18. Send epost med navn og medlemsnummer i din hjemmeklubb til postkasse@skigk.no, så blir du registrert med spillerett i perioden. Du kan betale med Vipps til 86616. Merk innbetalingen med «Vinterspillerett» og legg kvitteringen fra Vipps med eposten.Banen holder i utgangspunktet åpen hele året, du bestemmer selv om den er spillbar. Kan bli stengt i kort periode i forbindelse med gresset går i dvale.