God innsats på NSG Landsfinale

tir 26. september
Alf Henrik Hansen deltok i NSG Landsfinale i Larvik 23 - 24.8.2017Han fikk 2. plass i klasse 3 med + 26 slag (170 slag).Vi gratulerer med en god plassering.Fredag 22.8 deltok Alf Henrik Hansen og Svanhild Kjærvik på NSG Invitational 2017 på Larvik for KK`r og sponsorer til NSG. Den ble spilt som lagkonkurranse med 4 på laget.Den vant de :-) Vi gratulerer.

Graving på hull 1

tor 21. september
Banekomiteen melder:Vi planlegger gravearbeider førstkommende mandag (25.) på hull 1 for å få lagt ned drenering. Hullet må derfor dessverre regnes som stengt. Området vil være GUR (under reparasjon) en god stund fremover. Vi beklager ulempene dette medfører.

Nytt tidspunkt for mandagsturneringer

tor 21. september
Mandagsturneringen for alle med HCP 26 - 54 starter kl 1700 fra førstkommende mandag 25.8. Det blir tidlig mørkt. Hilsen Tove og Harald

Flügger Farve + Ski Golfklubb er sant

tir 19. september
Ski Golfklubb og Flügger Farve på Ski har inngått avtale som gir alle klubbens medlemmer 20% rabatt på maleprodukter og verktøy i Flügger butikken på Ski. Det du trenger å gjøre er å oppgi Kjøpskonto 502299 eller legitimer deg som medlem når du skal betale. I tillegg til rabatten du får så går 5% av det du handler for tilbake til klubben. Støtt klubben bruk Flügger.

Invitasjon til golftur

man 18. september
GOLFTURMARISMAS CLUB EL ROMPIDO, SPANIA7.04. – 14.04. 2018

Juniortreningen er avsluttet for sesongen

ons 13. september
Vi har avsluttet juniortreningen for sesongen.Vi takker for i år og ønsker alle eksisterende og nye juniorer velkommen tilbake neste sesong.

Senior Bridgen starter opp igjen

tor 7. september
Bridgen fortsetter på Langhuset hver tirsdag fra 10. oktober. Se forøvrig hjemmesiden - Senior - Bridge

Meld deg inn og få 2018 + resten av 2017 for 2017-pris

ons 16. august
Se satsene under fanen medlemskap. Gjelder kun medlemskap med fulle rettigheter.

Høstens VTG-kurs er klare

tir 18. juli
Liste over datoer og påmelding finner du under "Kurs".