Planlagte VTG-kurs 2018

fre 19. januar
Vedlagt er liste over datoer for årets VTG-kurs.

Årsrevisjon av handicap er gjennomført

man 15. januar
Golfklubbens handicapkomité skal gjennomføre en handicaprevisjon minst én gang pr. år, typisk ved årsskiftet.Handicaprevisjonen ved årsskiftet (årsrevisjonen) gjennomføres for alle spillere i handicapkategori 1-5 som har klubben som sin hjemmeklubb.

NSG Innemesterskap 3.mars

fre 5. januar
Du kvalifiserer deg ved å spille på hjemmebanen.

Husk grasrotavtalene i 2018

ons 29. november
Ski Golfklubb har inngått grasrotavtaler med noen butikker i Ski. Dette betyr at klubben får grasrotandel om du som medlem handler der og noen gir også gode rabatter til deg som handler.Skal du pusse opp, får du rabatt på maleprodukter og utstyr hos Flügger i Ski og golfklubben får grasrotandel. Skal du ha sports- eller fritidsutstyr, får du rabatt hos G-MAX på Storsentret og golfklubben får grasrotandel.Trenger du selv eller skal du gi bort klær og handler hos Skonnord, så får golfklubben 10% grasrotandel av det du handler for. Blir du sliten og trenger god mat kjapt, Don Pablo´s Pizza gir grasrotandel om du spiser på eller bestiller mat hos dem. Det du trenger å gjøre er å identifisere deg med medlemskort eller medlemsnummer i Ski Golfklubb før du skal betale.

Golfhäftet 2018

fre 24. november
TIPS til golfvenner og -kjente. Se vedlegget.