Årets nattgolfturnering lørdag 7. oktober

Publisert: 6. oktober 2017  av Svanhild Kjærvik  |  Nyhetsarkiv

Årets Nattgolfturnering for lag.Meld deg på som singel eller sett sammen ditt eget 4 manns lag. Dette er en sosial turnering som passer for alle.Scramble:Hvert lag består av to eller flere spillere. Alle spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. Øvrige baller plukkes opp. Deretter dropper spillerne i valgfri rekkefølge innen en køllelengde fra den best plasserte ballen og slår sine slag. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull.Startkontingenten på kr 200,- pr person, inkluderer varm servering og premiering. Greenfee gjestespiller/GF medlemmer kr 150.-Det er oppmøte kl 19.30, start etter mørkets frembrudd.