G-MAX gir rabatt til Ski Golfklubbs medlemmer

Publisert: 27. januar 2017  av Svanhild Kjærvik  |  Nyhetsarkiv

G-MAX gir rabatt til Ski Golfklubbs medlemmerHusk at alle medlemmer i Ski Golfklubb får 20% rabatt på golfutstyr og 15% rabatt på alle andre varer i butikken med unntak av våpen og ammunisjon. For å få rabatt må du vise G-MAX appen på din mobiltelefon eller medlemskortet i Ski Golfklubb. Ønsker du å laste ned appen og ikke har gjort det ennå, kan du gå inn på http://portal.oculosdialog.com/gsport/mreg/club/?clubid=A3FDF99B-C888-45F7-A5B8-2A5C1D47970D og fylle ut registreringsskjemaet. Om du ikke får det til kan du få hjelp i butikken. Ski Golfklubb får «kickback» på all omsetning registrert på våre medlemmer så gjør G-MAX til din foretrukne sportsbutikk i Ski, få rabatt og støtt Ski Golfklubb.