Klubbserien 2017

Publisert: 8. mai 2017  av Svanhild Kjærvik  |  Nyhetsarkiv

Ski GK er påmeldt med to lag i 2. divisjon i klubbserien. Se informasjon.

Ski GK er påmeldt med to lag i 2. divisjon i klubbserien.
Ski GK1 møter Onsøy, Drammen, Gamle Fredrikstad, Mørk og Gjerdrum 1 i pulje 4.  Første kamp er hjemme mot Gjerdrum 1 søndag 21. mai.
Ski GK2 møter Huseby & Hankø, Soon, Rygge Flystasjon, Gjerdrum 2 og Aurskog-Finstadbru i pulje 5.  Første kamp er borte mot Soon søndag 21. mai.
Alle møter alle hjemme eller borte i løpet av sesongen.
Se hele terminlisten her http://www.golfbox.dk/livescoring/tour/#/interclub/340/overview

Kampene våre legges fortløpende ut i Golfbox som klubbturneringer, og vi oppfordrer våre medlemmer til å melde seg på der for en hyggelig, kostnadsfri golfopplevelse på nærliggende golfbaner.
Turneringsformat:
-Hvert lag stiller fire spillere i hver kamp.
-Det spilles én Four-Ball match og to single matcher i hver kamp.
-Hver kamp trenger dermed to starttider, f.eks. kl. 14.00 og 14:10.
-Four-Ball matchen spiller i én gruppe og de to single matchene i den andre gruppen.
Hcp-område for deltakende spillere i 2. divisjon er 12,1 - 26,0.  Spillere med hcp 26,1 – 36,0 kan også delta, men må spille fra hcp 26,0.
En spiller kan spille på begge våre lag i løpet av samme sesong.