Informasjon om World Handicap System (WHS)

Publisert: 4. desember 2019  av Alf Henrik Hansen  |  Nyhetsarkiv

Følgende informasjon er sendt ut fra Golfforbundet:

Arbeidet med World Handicap System (WHS) kom senere i gang enn opprinnelig planlagt i Europa, og endelig regelbok og teknisk spesifikasjon var ikke klart før utgangen av oktober.

Allikevel har vi kommet langt med arbeidet i Norge, og NGF er godt i gang med å oversette handicapreglene til norsk og i å utarbeide informasjonsmateriell beregnet overfor klubber og spillere.

Men før vi kan implementere WHS i Norge må GolfBox ha omprogrammert sine systemer. Konverteringen fra EGA Handicap System til World Handicap System er i Norge satt til 1. mars 2020.

Det er nå viktig at alle klubber registrerer kontaktinformasjon til klubbens Handicapkomité i GolfBox, slik at viktig handicapinformasjon kommer frem gjennom vinteren.

To viktige ting å huske på:
1) Det skal ikke gjennomføres årsrevisjon i GolfBox ved årsskiftet 2019/2020.
2) Handicaptellende runder spilles etter EGA Handicap System 2019 og registreres i GolfBox på vanlig måte, helt frem til overgangen til WHS 1. mars 2020.

På NGFs hjemmesider finner du mye generell informasjon om WHS.

Askim & Spydeberg Sparebank
AS SOLHEIM REKLAME