• Ski Golfklubb
      Postboks 570 Oppsandveien 94
      1400 Ski, Org.nr. 980 947 211

      Kontor+47 64 88 99 42

Klubb

Junior med Hole in One

Av: Ulf Grefsgård  |  Publisert: 5. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Christoffer Krogh overlistet nier`n!

Skjult bak en gresshaug

Christoffer (Ski GK) er en utrolig fin og sympatisk gutt. Han tok VTG kurs på Smerta nå i vår, og han er ofte på banen sammen med kameratene sine. Han stiller trofast opp på de ukentelige golftreningene, og i løpet av sommeren har han virkelig fått dreis på spillet sitt. Å sette sin første HiO tok Christoffer altså bare noen få måneder. 

- Jeg brukte et 9 jern, forteller Christoffer.

-  Jeg følte jeg hadde et veldig bra slag og så at den gikk rett mot hullet, men jeg tenkte at den ikke kom til å gå oppi fordi andre bruker mange år på å få det til. Når ballen landet rett foran hullet forsvant den bak en liten gresshaug. Så jeg viste ikke helt hva som skjedde. Når vi kom opp til hullet gikk jeg bort for å sjekke og den lå oppi hullet. Jeg klarte ikke å innse det med en gang, men når det gikk opp for meg at jeg fikk det til, ble jeg ekstremt glad. 

Vi må faktisk evigheter tilbake i tid siden sist en junior satt en HiO på Smerta. Så 2. oktober skriver seg inn i historiebøkene. Vi gratulerer Christoffer med bragden. Ball og navn kommer med gullskrift på HiO tavla, NGF får sin rapport, og gavekort med helgeopphold for to på valgfritt Thon hotell er på vei. 

Foto: Bjørn Brudeli
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her