• Ski Golfklubb
      Postboks 570 Oppsandveien 94
      1400 Ski

      Kontor+47 64 88 99 42

Klubb

Klubbmesterskapet 2022

Av: Ulf Grefsgård  |  Publisert: 12. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årets høydepunkt i golfnorge nærmer seg. Klubbmesterskapshelgen 19.- 21. august! Dette må du være med på!

Klubbmesterskapet er det desiderte høydepunktet for de fleste golkflubbene. Bursdag og julaften på en gang. Hele golfnorge står og dirrer denne helga. Nå skal endelig timer og slit på drivingrange og puttinggreen veksles inn i edelt metall, heder og ære. 


Klubbmestskap i putting fredag 19. august 

Vi starter lett på fredag ettermiddag med puttingmesterskapet. Her spilles det i to klasser. Junior (opp til 18 år) og senior (19 år og oppover). Alt spill foregår på greenene, og det er ingen krav til annet enn putterferdigheter. Hva med å putte bedre enn "muttern og fattern"? Puttingkonkurranse er moro for alle.

Du kan melde deg på frem til 19. august kl. 12.00. Påmelding i Golfbox, gjerne via hjemmesiden vår. Det er det enkleste. Se under fanen "turneringer" så finner du online påmelding til alle turneringene våre.


Klubbmesterskapet lørdag 20. og søndag 21. august

I selve klubbmesterskapet er det vanlig golf som gjelder. Det er lagt opp til klasser som passer for alle. Jente og gutt junior (13 - 19 år). Dame og herre, dame og herre senior (50+), dame (60+) og herre supersenior (70+).

Du kan velge om du vil spille slag for slag (brutto) eller om du vil spille på handicapet ditt (netto). Det kåres vinnere i alle klasser. Spillere med handicap over 36, spiller med HCP 36 i turneringen.

Påmelding er frem til 18. august kl. 15.00.

Vi har fått mange nye medlemmer i år, både unge og voksne. Klubbmesterskapet er en fin fin anledning til å prøve seg på litt enkel turneringsgolf. Så ta sjanesen å melde deg på. Det blir garantert en spennende opplevelse.

Vi sees!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her