• Ski Golfklubb

Kontor+47 64 88 99 42

Ski GK + UFF = sant

Av: Sissel Carlsen  |  Publisert: 10. desember 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har nå blitt en del av Idrettens tekstilinnsamling og vi har inngått avtale med UFF. Det er i første omgang plassert ut 2 kontainere på p-plassen ved Coop Extra/Staples i Ski sentrum med vår logo på.

Ved å bruke disse kontainerne når du kvitter deg med klær, sko og tekstiler som du ikke trenger lengre, bidrar du til at - klær, sko og tekstiler blir til utdanning, mat og medisiner. I tillegg får golfklubben en liten andel av overskuddet av bruktsalget beregnet ut fra antall kilo innlevert, i 2020 betalte UFF 1,5 mill tilbake til idrettslagene som deltok i Idrettens tekstilinnsamling.

For mer info om UFF klikk på Tøyinnsamling - UFF Norge.

Benytt «våre» kontainere når du leverer klær, sko og tekstiler til gjenbruk.