Turnering

Årets nattgolf på fredag

Publisert: 2. oktober 2019  av Owe Stangeland  |  Nyhetsarkiv

Husk å melde deg på til årets nattgolf på fredag. Vi spiller scramble 4 mann pr lag. Lagen settes sammen av random.

Årets Nattgolfturnering for lag.
Meld deg på som singel eller sett sammen ditt eget 4 manns lag. Dette er en sosial turnering som passer for alle.
Påmelding i golfbox

NB: Minimum 16 spillere (4 lag) for å gjenomføre

Scramble:
Hvert lag består av to eller flere spillere. Alle spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. Øvrige baller plukkes opp. Deretter dropper spillerne i valgfri rekkefølge innen en køllelengde fra den best plasserte ballen og slår sine slag. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull.

Startkontingenten på kr 200,- pr person, inkluderer varm suppe og premiering. Greenfee gjestespiller/GF medlemmer kr 150.-.

NB! Mistet lysende ball koster kr. 75.- pr stk

Det er oppmøte senest kl 18.30, start ca 19.00