• Ski Golfklubb
      1400 Ski

Kontor+47 64 88 99 42

Damer

Damegruppen i Ski Golfklubb.

Nå er det stemning for at damegruppen gjenoppstår, og som første start på veien blir det igjen tirsdagsgolf kun for damene.

Det er ytret ønske fra mange som vil gå på formiddagen (de eldste juniorene) - og de som eventuelt har fri fra jobb. Derfor er det besluttet at vi setter opp turneringene fra kl 11:00  - på de siste tirsdagene denne sesongen. Påmelding i Golfbox som vanlig!

I tillegg setter vi opp en eller to flighter (etter hvor mange som melder seg på) med bare damer på ettermiddagen, med utslag ca kl 18.

Vi fikk en myk start i tirsdagsgolfen den 25/8, med veldig god stemning og mange påmeldte. Håper vi får en ny giv, og at alle vil melde seg på de siste turneringene i 2020.

Vi skulle så gjerne ha tatt en tur igjen, dog innenfor landets grenser. Kanskje vi drar til Trysilfjellet om 4–5 uker, en langweekend - også med golf. Kom gjerne med tilbakemelding om det er ønskelig til min e-postadresse tove.m@altiboxmail.no
eller pr telefon 950 96 275.

Gleder meg til å sette i gang igjen.

Stor klem fra Tove-mor