• Ski Golfklubb
      Postboks 570 Oppsandveien 94
      1400 Ski, Org.nr. 980 947 211

      Kontor+47 64 88 99 42

Damer

Damegruppen i Ski Golfklubb

Hei

Nå er 2022 sesongens siste turnering ferdig. Det var få som meldte sin interesse, men Tove og Tove fikk en flott høstdag på Smerta. Vi skal innkalle til en avslutningssammenkomst litt senere, men ønsker å diskutere framtida for damegolfen, i tillegg til å kanskje foreslå for banekomiteen å øke ett av hullene med 30 meter. Da vil vi få tildelt ett slag til i slopen. Jeg ønsker med dette å takke for denne sesongen.

Hilsen Tove

-----------------------------------------------------------------------------------------Hei og takk for 2021-sesongen.

Vedlagt ligger Order of Merit-listen for netto, brutto og eclectic resultater gjennom 2021-sesongen. Det er tatt hensyn til de 4 beste resultatene. I den opprinnelige OoM-listen, som var satt opp før vi fikk en kortere sesong enn forventet, var det de 5 beste resultatene som telte. Det var så få på denne listen, og derfor valgte vi å ta de 4 beste. 


Klikk her for OoM-listen for utesesongen 2021.

Vi spiller fortsatt tirsdager kl 11.30 - så lenge det er mulig å spille på banen.

Vi begynner å spille inne på Follo Golfsenter, lørdager kl. 10 fra og med 30. oktober.

Golfhilsen fra Tove


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nå er det stemning for at damegruppen gjenoppstår, og som første start på veien blir det igjen tirsdagsgolf kun for damene.


Det er ytret ønske fra mange som vil gå på formiddagen (de eldste juniorene) - og de som eventuelt har fri fra jobb. Derfor er det besluttet at vi setter opp turneringene fra kl 11:00  - på de siste tirsdagene denne sesongen. Påmelding i Golfbox som vanlig!

I tillegg setter vi opp en eller to flighter (etter hvor mange som melder seg på) med bare damer på ettermiddagen, med utslag ca kl 18.

Vi fikk en myk start i tirsdagsgolfen den 25/8, med veldig god stemning og mange påmeldte. Håper vi får en ny giv, og at alle vil melde seg på de siste turneringene i 2020.


Vi skulle så gjerne ha tatt en tur igjen, dog innenfor landets grenser. Kanskje vi drar til Trysilfjellet om 4–5 uker, en langweekend - også med golf. Kom gjerne med tilbakemelding om det er ønskelig til min e-postadresse tove.m@altiboxmail.no
eller pr telefon 950 96 275.


Gleder meg til å sette i gang igjen.

Stor klem fra Tove-mor

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her