• Ski Golfklubb

Kontor+47 64 88 99 42

Trening

Nybegynnertrening høsten 2022

Det er med stor glede vi kan invitere alle våre nye medlemmer (ikke minst juniorene), men også gode gamle travere som føler at de trenger litt golffaglig og sosialt påfyll, til felles golftrening på Smerta utover høsten.

Pål Fredlund er faglig ansvarlig for treningsopplegget, og vil fungere som hovedinstruktør på treningene.

Vi starter opp SØNDAG 4. september kl. 15.00. Neste trening er planlagt SØNDAG 11. september kl. 15.00.

De neste to øktene vil Pål bestemme i samarbeid med dere som deltar.

Vi tar sikte på mest mulig fleksibilitet, slik at flest mulig kan delta på flest mulig treninger.

Varighet på øktene, gruppeinndeling og antall økter er litt avhengig av hvor mange som melder seg, men der vil vi komme tilbake med mer info etterhvert

Vi kommer til å bruke hele treningsområdet driving range, bunker, puttergreen og nærspillsområdet (chipping).

Range: Det vil da bli gått gjennom grep - oppstilling - balanse - ballplassering og balltreff på kølla - sikte - (GOBBS) og litt om lukket/åpen kølle - draw og fade - hva du gjør for å få det til og effekt for dem som spør.

På putting gjennomgås også GOBBS samt ulike putting treningsmedtoder.

På sandslag gjennomgås GOBBS samt hvordan du slår ballen på ulike steder ballen måtte ligge samt køllevalg i forhold til avstand til green, osv.

På chipping/pitching gjennomgås også GOBBS samt køllevalg og anbefalte metoder å slå ballen på avhengig av hvor du ligger på banen.

Det kan også være at noe av treningen vil foregå på selve banen.

Treningene bygger i stor grad på det det mange har fått innføring i på VTG kurset

Hvis du er interessert i å delta kan du sende mail til

postkasse@skigk.no

Påmeldingsfrist er torsdag  1. september.

Treningen er GRATIS for alle medlemmer i Ski GK.

Velkommen!